Hoe reserveren?

 1. Log in op de startpagina van onze website. (Heb je nog geen login? Registreer je dan in enkele stappen door te klikken op ‘Registreer’)

 2. Klik in het menu bovenaan op ‘Reservatie’.

 3. Klik op de datum waarvoor u wenst te reserveren en klik op ‘Lees meer’.

 4. Rechts ziet u enkele gegevens staan over de voorstelling zoals het aantal beschikbare plaatsen, de datum en de locatie. Onderaan vult u het aantal gewenste tickets in en klikt u op ‘Boek nu’.
  eerste

 5. Op de volgende pagina die verschijnt moet u uw zitplaatsen aanduiden.
  Opgelet: reserveert u via uw smartphone, hou uw toestel dan horizontaal of swipe naar links om het volledige zaalplan te kunnen zien.
  Stoeltjes in het rood zijn reeds gereserveerd, die kan u niet meer kiezen.
  Witte stoeltjes zijn vrije plaatsen. De plaatsen die u aanduidt worden geel.

  tweede

 6. Als u het correcte aantal stoelen hebt aangeklikt, verspringt de pagina automatisch naar onder waar u uw gegevens moet aanvullen (naam, e-mailadres en eventuele opmerkingen).

 7. Tot slot selecteert u de gewenste betaalmethode. Voor tickets die aan de kassa betaald worden rekenen wij een extra kost van €2 per ticket aan.
  Indien u kiest voor online betaling, wordt u doorgestuurd naar het betaalplatform van onze betaalpartner ‘Mollie’. Daar krijgt u de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Kiest u voor overschrijving, zorg er dan voor dat u de vervaldatum respecteert, anders wordt uw reservatie verwijderd.
  Opgelet: momenteel is er een technisch probleem waardoor u eerst op de groene knop 'betaal nu' moet klikken en vervolgens nog eens op 'pay now' dat er net onder verschijnt. Pas nadat u op 'pay now' hebt geklikt zal u doorverwezen worden naar het betaalplatform van Mollie.

 8. Als de betaling voldaan is, krijgt u een mailtje met de tickets.

 9. Wordt u reservatie om een of andere reden onderbroken? Log even uit en vervolgens terug in en ga terug naar de reservatiepagina. Als u terug dezelfde datum aanklikt, kan u gewoon verdergaan met je reservatie.
  Opgelet: hebt u geen bevestigingsmail gekregen van uw reservatie (kijk ook even bij spammail), dan is er iets misgelopen en hebben wij uw reservatie niet ontvangen. Probeer het even opnieuw of neem contact op met ons.

Ondervindt u toch problemen bij het online reserveren? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of reserveer telefonisch via 0484/45.91.91

Gasten online

We hebben 24 gasten en één lid online